Over mij

Na een carrière van 14 jaar in productontwikkeling en marketing bij o.a. Koninklijke Ruijter, Friesland Coberco en Cargill, besloot ik het bedrijfsleven te verlaten. Een jaar later startte ik in 2003 mijn eigen bedrijf in loopbaancoaching Jacobine Sanders Advies.

Sinds een aantal jaar help ik ook collega zelfstandige professionals met een zakelijke bril naar hun bedrijf te kijken. In 2012 viel het kwartje en was het logisch me ook professioneel hierop te gaan richten: bedrijfscoaching van collega zzp’ers. Ik vind het belangrijk dat mensen die een kei zijn in hun vak zich als zelfstandige kunnen redden en daar dus ook een goede boterham mee kunnen verdienen. Zelf heb ik ook geworsteld met het vinden van voldoende klanten en het op poten krijgen van een financieel gezond bedrijf waarin ik met plezier werk. Ik kan me dus goed inleven in de situatie van mijn cliënten.

“Ik help zelfstandige professionals die stagneren met hun bedrijf. Door alles wat speelt met helderheid en licht te ordenen en uit te diepen ontstaat er ruimte om zowel professioneel als zakelijk door te groeien.”

Naast mijn werk als loopbaan- en bedrijfscoach ben ik graag fysiek in beweging. Ik ben in mijn element in de frisse lucht: in de tuin, op de fiets of wandelend met partner en hond, in de bergen of zeilend in Friesland. Verder houd ik van lezen, koken, lekker eten en mensen ontmoeten.

En ja, ik vind het ook leuk om jou te ontmoeten en jou te helpen met de groei van jouw eigen bedrijf.

Voor meer informatie over mij zie LinkedIn.