Voor zelfstandige professionals die met mensen werken

Werk je hard en verdien je weinig?
Heb je weinig zicht hoeveel je waar mee verdient?
Ambieer je zakelijke groei maar twijfel je over de aanpak?

Een goed lopend bedrijf is voor iedereen prettig, zowel voor jezelf als voor je klanten. Het maakt de wereld overzichtelijk: het focust je denken en stuurt je handelen.

Met mijn dienst richt ik me op zelfstandige professionals, onafhankelijke professionals die met mensen werken, mensen met een innerlijke gedrevenheid en hart voor hun vak.  Het is me opgevallen dat dit vaak mensen zijn die weinig gevoel voor cijfers hebben en moeite hebben om hun financiële bedrijfsresultaat te analyseren en te vertalen naar concrete acties.

Iets anders wat me opvalt is dat zelfstandige loopbaancoaches het vaak lastig vinden om goede prijzen te vragen en aan te geven waarin ze zich onderscheiden van anderen. Zij vinden het soms lastiger belemmerende overtuigingen bij zichzelf te overwinnen dan bij hun cliënten. Dit beperkt ze om hun eigen bedrijf en zichzelf volledig tot bloei te brengen. En dat hoeft niet zo te zijn.

Ik richt me op zelfstandige professionals die met mensen werken, mijn aanpak kan echter ook zeer geschikt zijn voor zelfstandige professionals in andere werkvelden.

 

“Jacobine heeft met haar zakelijke en analytische bril mijn cijfers vertaald naar inzichtelijke plaatjes. Dankzij haar weet ik nu welke opdrachten ik wel en welke ik niet wil accepteren. Ook heb ik besloten mijn minst winstgevende activiteit on-hold te zetten waardoor ik ruimte heb gekregen voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Desondanks draai ik nu een heel goed jaar en heb ik meer tijd voor mijn hobby paardrijden.”
Esther von Faber, loopbaancoach